Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Wij zijn trots om bekend te staan om onze kennis en goede service. Het kan helaas voorkomen dat iets toch niet helemaal in orde is. Wanneer dit het geval is neem dan contact met ons op zodat we het probleem samen kunnen oplossen. Contact opnemen kan via het contactformulier op onze website, telefonisch of kom langs in onze winkel.

 

Heb je iets gekocht in onze webshop en wil je dit retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na aankoop van je product. Het retour zenden van je aankoop is op eigen kosten.

Je kunt je aankoop retour sturen naar:

The World of Walking
Nieuwstraat 14
4921 CX  MADE

 

Voor het retourneren bij The World of Walking gelden de volgende voorwaarden:

– Stuur je artikel binnen 14 dagen na levering naar ons terug.

– Er zit een kopie van de originele kassabon bij de retourzending.

– Het artikel in de originele staat en compleet, met aangehechtte kaartjes.

– Het artikel is niet gebruikt of gedragen (passen binnenshuis is uiteraard toegestaan).

– Het artikel wordt teruggestuurd in een beschermende verpakking, zodat bijvoorbeeld de schoenendoos niet beschadigd.

 

Wanneer wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen, storten wij het volledige aankoopbedrag binnen veertien dagen terug. 

Indien het artikel of de schoenendoos beschadigd wordt geretourneerd, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Onder beschadiging van het artikel valt slijtage of schade door het meer gebruiken dan nodig om te beoordelen of je het product wil houden. Onder beschadiging van de schoenendoos valt het retourneren zonder papieren verpakking of kartonnen doos, d.w.z. dat de schoenendoos zelf niet mag worden dichtgetapet.

Is je product kapot en denk je dat dit komt door een product- of fabricagefout? Neem dan contact met ons op dan controleren wij graag of het binnen de garantietermijn en -voorwaarden valt. Slijtage valt niet onder de garantie. 

Onze garantie is onderworpen aan de wettelijke bepalingen en geldt op materiaal- en productiefouten. Alle andere gevallen zoals ondeugdelijk gebruik en gebreken als gevolg van nalatig onderhoud vallen niet onder de garantie, maar kunnen in veel gevallen wel gerepareerd worden. In dit geval zijn wij je ook graag van dienst.