Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren

Bent u niet tevreden met uw aankoop in de webshop en wilt u deze retourneren? Dat mag, maar wel graag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen en voorafgaand een e-mailbericht sturen naar: info@theworldofwalking.nl

Onze voorkeur gaat uit naar retourneren in de winkel, zodat wij u goed kunnen adviseren. Anders op uw eigen kosten, bijvoorbeeld via Postnl.

Retouradres:

The World of Walking
Nieuwstraat 14
4921 CX  MADE

Voorwaarden

Voor het retourneren bij The World of Walking gelden de volgende voorwaarden:

– Vooraanmelding van de retour per e-mail aan info@theworldofwalking.nl

– Het artikel wordt binnen veertien dagen na levering geretourneerd.

– Kopie of de originele kassabon moet erbij zitten

– Het artikel is in de originele staat en compleet.

– Het artikel is niet gebruikt of gedragen (passen is uiteraard toegestaan).

– Het artikel wordt teruggestuurd in een papieren verpakking of een kartonnen doos, zodat de schoenendoos zo intact mogelijk blijft.

Terugbetaling

Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen, storten wij het volledige aankoopbedrag binnen veertien dagen terug. De verzendkosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor rekening van de klant.

Indien het artikel of de schoenendoos beschadigd wordt geretourneerd, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen**. Onder beschadiging van het artikel valt slijtage of schade door het meer gebruiken dan nodig om te beoordelen of u het product wilt houden. Onder beschadiging van de schoenendoos valt het retourneren zonder papieren verpakking of kartonnen doos, d.w.z. dat de schoenendoos niet mag worden dichtgetapet.

Garantie

Is de zichttermijn van veertien dagen verlopen, maar gaat het product kapot terwijl u het normaal hebt gebruikt*? Neem dan indien mogelijk zo snel mogelijk contact met ons op. In dat geval kunnen wij tijdig optreden en een gratis reparatie of nieuw product aanbieden.

* Onder normaal gebruik wordt verstaan: dat wat je mag verwachten van het product. Wat verwacht mag worden van een product is afhankelijk van de prijs, het soort product en het merk.Slijtage valt hier niet onder.

Onder normaal gebruik behoort ook het juist onderhouden van schoenen. Indien de schoenen niet goed worden onderhouden, kunnen de schoenen sneller kapot gaan. In dat geval kan er geen aanspraak worden gedaan op garantie.

**Bij beschadiging van het artikel of de schoenendoos wordt de waardevermindering van de oorspronkelijke prijs afgetrokken.