De WoW wandeltochten zijn terug!

De WoW wandeltochten zijn terug!

14 May 2020

Na een coronastop van vijf maanden vond zaterdag 29 augustus de Zomertocht plaats.

Wat zijn we blij dat we eindelijk weer onze wandeltochten kunnen organiseren. Met een maximum van 150 wandelaars (30 per startgroep), is het weer mogelijk om onze wandeltochten door te laten gaan. 

Om 08.00 uur vertrekken de eerste wandelaars met een heerlijke ochtendzon richting Den Hout. Ook de wandelaars zijn blij dat de wandeltochten weer door kunnen gaan. We zien veel bekende gezichten, maar ook weer nieuwe wandelaars. Na aanmelding krijgen de wandelaars nog een bakje koffie of thee en een stukje suikerbrood. Sommigen starten gelijk, de ander drinkt eerst nog even rustig een bakje koffie. 

Om 11.00 uur vertrekken de laatste wandelaars vanuit de winkel. Ze lopen de 15 km. Een klein uur later komen de eerste wandelaars alweer terug van de 25 km. Ze hebben goed doorgestapt! Bij terugkomst staat er een heerlijk lunchhapje op ze te wachten, vers bereid door Frank van Gils Catering. Door het stralende weer kunnen alle wandelaars buiten plaats nemen (met voldoende afstand). Nog even nagenieten in het zonnetje. 

De wandelaars druppelen langzaam binnen. Er is een mooie doorstroming van wandelaars, waardoor we geen piek ervaren (hoewel we genoeg zitplaatsen hebben). De wandelaars hebben de wandeling als prettig ervaren en komen enthousiast en voldaan terug in de winkel. De laatste wandelaars komen rond 16.00 uur terug in de winkel. Iedereen kan op eigen tempo de route lopen, dat maakt het juist zo fijn. Het was een prachtige wandeldag met een klein spatje regen, maar zeker niks te klagen!

Wil je ook eens meewandelen met een van onze wandeltochten? Je kunt nu reserveren voor de Kermistocht op 26 september. Er zijn nog een aantal plekken over voor de 15 km.