Walk Around the World - samen kunnen we 40.000 km lopen!

Walk Around the World - samen kunnen we 40.000 km lopen!

31 January 2023

Het einddoel van 40.000 gewandelde kilometers van The Walk Around The World Challenge is behaald. Wij zijn trots op iedereen die meegedaan heeft!

De gelopen kilometers in onze groepen op STRAVA worden niet meer bijgehouden. We hopen wel dat jullie doorgaan met elkaar supporteren om lekker veel naar buiten te gaan. Volgend jaar lopen we weer een rondje rond de wereld.

 

Weet je het nog? Begin 2021 liepen we samen 40.000 km! En dat gaan we nog een keer doen, als aftrap van 2023. Doe je mee?

Je kunt jouw gelopen kilometers opnemen met de STRAVA app en laten meetellen voor die 40.000 km die nodig zijn om de wereld rond te lopen. Elke keer dat we samen 10.000 km hebben gelopen verloten we mooie prijzen onder de deelnemers. 

 

Hoe doe ik mee?

Om mee te doen met de Walk Around The World actie moet je de app STRAVA op je telefoon downloaden en een account aanmaken voor jezelf. 

Wanneer dit gelukt is ga je je aanmelden bij onze wandelclub voor deze actie. Zoek 'The World of Walking' op en volg ons account. Wanneer je op het profiel van The World of Walking bent kun je een stukje omlaag scrollen om de clubs te bekijken. Klik de club 'Walk Around The World 2023' aan en voeg jezelf toe aan deze groep.

Je kunt ook deze link gebruiken: https://www.strava.com/clubs/2023walkaroundtheworld

Wanneer je gaat wandelen moet je je wandeling opnemen met de STRAVA app om de kilometers te laten meetellen. Voor je begint met lopen open je de app en klik je onderaan op 'opnemen'. Let erop dat je een wandeling opneemt en geen fietstocht of andere sport! Tijdens het lopen kun je je telefoon opbergen. Pas wanneer je klaar bent met wandelen open je de STRAVA app weer om de wandeling op te slaan. Jouw gelopen kilometers zijn automatisch te zien in de 'Walk Around The World 2023' club. 

 

Wat kan ik winnen?

Elke 10.000 km die we samen gelopen hebben verloten wij mooie prijzen onder alle deelnemers.

10.000 km = 3x FALKE tk2 sokken (de winnaars van de sokken zijn inmiddels bekend)

20.000 km = 3x LOWA onderhoudsset voor je wandelschoenen

30.000 km = 1x OSPREY tas

40.000 km = 1x LOWA wandelschoenen