Nieuwe collecties

Nieuwe collecties

31 May 2021

De zomer is nu echt begonnen! Alles groeit en bloeit in de natuur en de temperaturen zijn gunstig. Tijd om de wandelschoenen aan te trekken en te genieten van al dat groen om ons heen. We delen een aantal van onze favoriete wandeloutfits! 

Frisse kleuren & uiteenlopende merken

Ook bij ons is het zomer in de winkel met onze uitgebreide zomercollecties in wandelschoenen, wandelkleding en accessoires. Mooie functionele kleding van uiteenlopende merken (bijvoorbeeld Röhnisch, Icepeak, Arc'teryx). Rugzakken, reistassen en heuptasjes van groot naar klein van de merken Deuter, Osprey, Fjällräven (bijvoorbeeld de Känken) en The North Face. 

Voor elke (wandel)activiteit een outfit. 

Of u nu op zoek bent naar een geschikte wandeloutfit voor uw wandelvakantie of voor uw dagelijkse ommetje, ons uitgebreide assortiment in wandelschoenen-, kleding-, en accessoires zorgt ervoor dat wij een geschikte wandeloutfit hebben voor elke (outdoor)activiteit.  Ook voor outdoor fitness, training en citytrips hebben wij de perfecte wandeloutfit én schoen. 

De perfecte match tussen voet en schoen. 

Wij hebben een enorme collectie wandelschoenen in klassieke maar ook hippe kleuren van alle topmerken: Lowa, Meindl, Hanwag. Van smal naar breed, van laag naar hoog, van licht naar zwaar en van klein naar groot. Onze podologen staan voor u klaar om, aan de hand van onze Sidas 360 graden voetscanner en uw activiteit, de juiste match te vinden tussen uw voet en schoen

  ---------------------------------------------------------

Kom daarom snel naar onze winkel en beleef de zomer! Gratis parkeren voor de deur; de koffie en thee staan voor u klaar. 

Foto's gemaakt door Carla van Kaam.