Spaar mee voor een bonuscheque

Spaar mee voor een bonuscheque

21 June 2022

De bonuscheque van april is inmiddels verlopen. Wil je in het najaar ook 5% korting op jouw aankopen * in de vorm van een bonuscheque ontvangen? Registreer je dan bij de kassa of bestel in onze webshop.

Tweemaal per jaar versturen wij de bonuscheques. Wil je in het najaar ook 5% korting op jouw aankopen* in de vorm van een bonuscheque ontvangen, registreer je dan bij de kassa of bestel in onze webshop. 

Op elke kassabon zie je onderaan het tot dan gespaarde bedrag. Dit bedrag (minimaal € 7,50) wordt tweemaal per jaar (in het voor- en najaar) in de vorm van een bonuscheque uitgekeerd. Deze wordt per post verstuurd. De waarde van de bonuscheque is afgerond op € 0,50. Als je minder dan € 7,50 hebt gespaard, blijft het bedrag gewoon staan voor de volgende ronde.

Je hoeft verder niets te doen, dus geen pasje te bewaren, maar alleen elke keer uw postcode en huisnummer doorgeven. Als je ook jouw e-mailadres doorgeeft aan de kassa, dan ontvang je per e-mail bericht (met daarin het chequenummer en bedrag) als er een bonuscheque naar je gestuurd is. Dus kom snel naar de winkel en spaar mee!

* geen bonus op:
- afgeprijsde artikelen
- betaling per tegoedbon en bonuscheque (alleen voor het bedrag van het tegoed)
 

** voorwaarden inwisselen 
- Bij een online aankoop betaal je eerst het volledige bedrag en storten wij het bonuschequebedrag bij verwerking van uw bestelling terug;
- De bonuscheque is eenmalig te verzilveren en niet inwisselbaar voor geld;
- Na de verloopdatum kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op de bonuscheque.