De winnaars van de 'Walk 4 The World'

De winnaars van de 'Walk 4 The World'

05 June 2023

De winnende loten zijn bekend!

 

Samen met de organisatie van de Avond Vierdaagse in Made organiseerden we deze editie van de avond vierdaagse de ‘Walk 4 The World’ actie. Een clean-up walk met als intentie in wandelomgeving van Made zwerfafval te rapen én kinderen (en volwassenen) te stimuleren milieubewust om te gaan met afval.

Op de eerste avond van de vierdaagse konden wandelaars zwerfafval rapen tijdens het lopen en hun vuilniszakjes bij de finish komen inleveren bij de kliko’s van The World of Walking. Dank aan de gemeente Drimmelen voor het verzorgen van de kliko’s en het afhandelen van het verzamelde afval.

Voor elk ingeleverde afvalzakje ontving een deelnemer een lot voor onze loterij vol met mooie prijzen. Als 3e prijs hebben we een SIGG lunchbox, als 2e prijs een Fjällräven Kanken tas en als 1e prijs een paar wandelschoenen voor kinderen of volwassenen!

Een schone en gezonde omgeving om doorheen te wandelen is natuurlijk de allermooiste prijs!

 

-

 

De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt via onze social media kanalen en die zijn als volgt:

 

3e prijs: nummer 238! Gefeliciteerd met jouw nieuwe SIGG lunchbox!

 

2e prijs: nummer 511! Gefeliciteerd met jouw nieuwe Fjällräven Kanken rugtas!

 

1e prijs: nummer 334! Gefeliciteerd met jouw nieuwe paar wandelschoenen!

 

-

 

Zorg ervoor dat je jouw winnende lot nog hebt want deze heb je nodig om jouw prijs te kunnen ontvangen. Ben je een van de gelukkige winnaars dan mag je ons een mailtje sturen naar info@worldofwalking.nl en dan nemen we contact met je op over het ophalen van jouw prijs.

-

Alle deelnemers heel erg veel dank! We hopen dat we jullie geïnspireerd hebben om tijdens het wandelen in de natuur rondslingerend afval (met name plastic) even op te ruimen en in een afvalbak weg te gooien. Samen kunnen we de natuur een handje helpen!

Op onze Instagram pagina kun je een leuke reel bekijken van deze actie.