Wandel Challenge: Walk Around The World

Wandel Challenge: Walk Around The World

05 March 2021

In 31 dagen hebben we samen, met 342 wandelaars 40.000 kilometer gelopen door 6.075 wandelingen te maken. Een geweldige prestatie! We hebben regen, ijzel, sneeuw, zon, wind, maar vooral PLEZIER gehad! 

"Een stimulans om steeds maar weer naar buiten te gaan. Laten we nog een deel van de wereld rondlopen." - @larsned88

Op 1 februari begonnen we de gezamenlijke challenge op Strava. We wilde een rondje om de wereld gaan wandelen, waarbij wandelaars op afstand samen konden wandelen. Een lopende estafette, waarbij we alle gelopen kilometers handmatig registreerde. De eerste week werden er door 239 wandelaars meer dan 5.000 kilometers gelopen. Wandelaars begonnen elkaar aan te moedigen, zo kwam het gezamenlijke gevoel naar boven en was er een echt groepsgevoel! Wandelvrienden werden uitgenodigd en met 50 extra wandelaars wandelde we bijna 10.000 kilometer in de tweede week. Zelfs met sneeuw, ijzel en ijskoud werden er weer volop kilometers gelopen. En toen kwam het heerlijke wandelweer en werd de eindsprint ingezet. Met 342 wandelaars haalde we op de 31e dag de finish! Een geweldige prestatie waar alle deelnemers trots op mogen zijn. 

"Super van genoten, heel leuk en motiverend om aan mee te doen." - @lian.my.life.outdoors

Met deze Wandel Challenge wilden we wandelaars toch samen laten wandelen, maar dan op afstand. Elke wandelaar bepaalde zelf wanneer hij/zij een wandeling wilde maken en welke afstand. Het ging niet om wie de meeste kilometers liep of wie de snelste wandelaar was, maar om het gevoel van saamhorigheid. Samen haalden we de finish! 

"Goede stimulans, erg leuk bedacht en een reële kans op ontzettend mooie prijzen." - @porsger
 

Om de deelnemers extra te motiveren hebben we bij elke 10.000 kilometer een leuke prijs verloot. 

  • 10.000 km prijs: een paar LOWA Ferrox N4D GTX - gefeliciteerd Yvonne Krooder

  • 20.000 km prijs: Ternua jacket - gefeliciteerd Daniëlle van de Meerakker

  • 30.000 km prijs: een paar LOWA Locarno - gefeliciteerd Marian Berger

  • 40.000 km prijs: een Osprey Dagrugzak - gefeliciteerd Aniek Honsbeek 

Wij bedanken alle wandelaars voor hun enthousiasme en bijdrage aan het gezamenlijke doel. We walked around the world, together! We hopen in de toekomst nog veel meer challenges te kunnen organiseren, hiervoor zijn we in gesprek met Strava. Heb je tips of een leuk idee voor een nieuwe challenge? Stuur ons dan een mailtje